/?page_id=24687&lang=NL

Bedrijfsoverdracht IIC

Delfgauw, juli 2016 – Na 30 jaar het gezicht te zijn geweest van het merk Vacu Vin, later onderdeel van International Innovation Company, heeft Bernd Schneider besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen aan de volgende generatie in de vorm van zijn zoon Patrick Schneider.

Sinds de oprichting van International Innovation Company in 2009, staat Patrick aan het hoofd van deze innovatiefabriek. Samen met Bernd bracht hij het bedrijf naar een hoger niveau door middel van het bedenken van televisieformat Het Beste Idee van Nederland, het ontwikkelen van producten voor bedrijven wereldwijd en de introductie van nieuwe merken waaronder de onlangs geïntroduceerde Tomorrow’s Kitchen. In de zeven jaar onder zijn bewind werd er zeker niet stilgezeten, maar nu is het tijd om de volgende stap te zetten, aldus Patrick Schneider.

In de afgelopen jaren is niet alleen de wereld veranderd, maar ook de organisatie is continu aan het veranderen om zo klaar te zijn voor de toekomst. Wanneer Patrick naar de toekomst kijkt, is hij bijzonder positief. Het bedrijf en zijn activiteiten verder laten groeien en nog meer werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zijn onder meer de drijfveren voor de komende jaren. Diverse strategieën brengt hij nu samen in een nieuwe onderneming genaamd Dutch Creative Brands, een concept dat de creativiteit en oorsprong duidelijk kenbaar maakt. Zo zal het onder meer actief op zoek gaan naar andere merken en/of bedrijven die aan dit concept toegevoegd kunnen worden om zo gezamenlijk de wereld nog meer te veroveren.

Stilzitten zit er voor Bernd niet bij. Naast dat hij, hoe kan het ook anders, altijd met het bedrijf verbonden zal blijven, zal hij zich ook weer op nieuwe initiatieven gaan richten. Natuurlijk zal hij ook gaan genieten, maar ondernemersbloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie omtrent de overname of de activiteiten van DCB, kunt u contact opnemen met Patricia Toet via publicrelations@iic.nl 


Klik hier om een foto in hoge resolutie te downloaden